ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ MARKETING ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

01. ΔΙΑΧΕIΡΙΣΗ ΤΩΝ SOCIAL MEDIA

Προσφέρουμε full-service social media management υπηρεσίες. Αυτό σημαίνει ότι:

> μεταμορφώνουμε την παρουσία των social media καναλιών σας με υψηλής ποιότητας περιεχομένο,

> παρακολουθούμε την καθημερινή κινητικότητα στα social media,

> αλληλεπιδρούμε με το κοινό και

> στοχεύουμε στην μέγιστη απήχηση που θα αυξήσει τους followers σας.

Αυτή η υπηρεσία προσελκύει συγκεκριμένους followers που ενδιαφέρονται για το προϊόν και τις υπηρεσίες σας και σταδιακά θα μετατραπούν σε πιστούς πελάτες, που πιστεύουν στο brand σας.

chart goal
target

02. ΔΙΑΦHΜΙΣΗ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Οι υπηρεσίες διαφημίσεις στα social media έχουν προγραμματιστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να φέρνουν άμεσα και γρήγορα ανάπτυξη, όταν συνδυάζονται με τις υπηρεσίες διαχείρισης social media.

>Όταν εμπιστεύεστε τις υπηρεσίες της 24Social για την δημιουργία και διαχείριση διαφημίσεων, τότε ξέρετε ότι θα πάρετε τα μέγιστα αποτελέσματα, με το μικρότερο δυνατό κόστος.

> Εξειδικευόμαστε σε διαφημίσεις στα εξής κανάλια: Facebook, Instagram, LinkedIn αλλά και σε άλλα κανάλια social media.

Αυτή η υπηρεσία είναι ιδανική αν ο στόχος είναι να στοχεύσετε συγκεκριμένους χρήστες των social media προκειμένου να τους στείλετε στο site σας, σε κάποιο landing page ή ακόμα και να τους μετατρέψετε από χρήστες σε καταναλωτές.

03. ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟIΗΣΗ ΜΗΧΑΝHΣ ΑΝΑΖHΤΗΣΗΣ (SEO) & ΔΙΑΧΕIΡΙΣΗ

Θέλετε η επιχείρησή σας να εμφανίζεται στα αποτελέσματα σε μηχανές αναζήτησης, όπως στο Google, όταν οι χρήστες ψάχνουν κάτι σχετικό με αυτό που προσφέρετε;

> Η υπηρεσία του SEO, δηλαδή η υπηρεσία της Βελτιστοποίησης Μηχανής Αναζήτησης, σε συνδυασμό με την δημιουργία περιεχομένου (όπως το blogging) οδηγούν τους «κατάλληλους» χρήστες στο να κάνουν περισσότερο κλικ ή και αγορές. Και όλα αυτά είναι αποτέλεσμα οργανικής απήχησης, χωρίς να ξοδέψετε τίποτα παραπάνω!

Ωστόσο, αν θέλετε ακόμα πιο αποτελεσματικό και γρήγορο SEO, υπάρχει μια άλλη εκδοχή που λέγεται SEM (Μάρκετινγκ των Μηχανών Αναζήτησης).

>Με το SEM μπορείτε να ενισχύσετε την επισκεψιμότητα στο site σας από μηχανές αναζήτησης όπως η Google. Συγκεκριμένα, με τις υπηρεσίες διαχείρισης πληρωμής ανά κλικ (pay per click), πληρώνετε τις μηχανές αναζήτησης απευθείας, για να τοποθετήσετε το site σας στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

working
designing

04. BUSINESS BLOGGING

Η δημιουργία περιεχομένου (content marketing) είναι από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπος αύξησης της επισκεψιμότητας στο site σας. Αυτό συμβαίνει επειδή:

>το χρήσιμο περιεχόμενο προσελκύει τους χρήστες,

> διαβάζοντας το μαθαίνουν κάτι νέο ή διαφορετικό και

> έχοντας ενσωματώσει ειδικά links και keywords, οι χρήστες θα οδηγηθούν σε συγκεκριμένα μέρη του site σας, παραδείγματος χάρη σε ένα συγκεκριμένο προϊόν.

Το περιεχόμενο που δημιουργεί η 24 Social είναι υψηλής ποιότητας και στόχος μας είναι οι επισκέπτες σας να παίρνουν την μέγιστη και πιο ευχάριστα δυνατή εμπειρία καθώς πλοηγούνται στο site σας.

05. WEBSITE & ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΑ

Η εμπειρία όμως πέρα από το περιεχόμενο, πλαισιώνεται και από ένα αποτελεσματικό site.

> Ακόμα και αν επενδύσετε ένα γενναίο ποσό σε διαφημίσεις στα social media, σε SEO, σε SEM, σε δημιουργία περιεχομένου ή σε οποιαδήποτε άλλη marketing δραστηριότητα, χωρίς ένα responsive και εύχρηστο site, οι προσπάθειες δεν θα πετύχουν τα μέγιστα αποτελέσματα.

>Σκεφτείτε τον ιστότοπο σας ως το διαδικτυακό σας πρόσωπο – την ψηφιακή σας βιτρίνα. Θέλετε να αντικατοπτρίζει θετικά την επιχείρησή σας!

Δημιουργούμε λοιπόν ιστότοπους υψηλής ποιότητας που θα διατηρούν τους επισκέπτες σας αφοσιωμένους κατά τη διαδικασία αγοράς. Τα UX (User Experience) και UI (User Interface) οδηγούν τη διαδικασία σχεδιασμού ιστοσελίδων.

web
target

06. REMARKETING & RETARGETING

Γνωρίζατε ότι μόνο το 1-2% των χρηστών ολοκληρώνουν τις αγορές τους με την πρώτη φορά επίσκεψης στον ιστότοπο σας; Χρησιμοποιώντας pixels (κώδικα) στον ιστότοπό σας, η 24Social μπορεί να δημιουργήσει συγκεκριμένες διαφημίσεις, στο συγκεκριμένο κοινό που επισκέφθηκε πρόσφατα το site σας. Αυτό επιτυγχάνεται με το remarketing ή retargeting και έτσι αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες μετατροπής των «χρηστών» σε «πελατών», υπενθυμίζοντας τους να επισκεφθούν ξανά το site.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Τα πεδία με το σύμβολο * είναι υποχρεωτικά για να μπορέσουμε να σας απαντήσουμε. Κανένα προσωπικό δεδομένο δεν μοιράζεται ή χρησιμοποιείται από τρίτους.

Τηλέφωνο

210 4405905

Διεύθυνση

Τηλεφάνους 12 , Αθήνα