ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ 24 SOCIAL

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΧΡΟΝΟ & ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ FUNNEL ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!

Μπορεί να αναρωτιέστε, “Τι μπορεί να κάνει μια εταιρεία διαχείρισης social media για μένα;” Το μεγαλύτερο όφελος που μπορεί να σας προσφέρει η εταιρεία μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι (α) περισσότερο χρόνο και (β) υψηλότερη απόδοση επένδυσης (ROI) με ελάχιστο κόστος.

Το κλειδί για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης καμπάνιας στα social media είναι η δυνατότητα μείωσης του CPA (κόστος ανά απόκτηση) και μεγιστοποίηση της απόδοσης επένδυσης (ROI: απόδοση της επένδυσής σας). Ο λόγος που βοηθάμε τόσες πολλές Ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο μάρκετινγκ κοινωνικών δικτύων είναι επειδή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους παρέχουν τη δυνατότητα να κάνουν ακριβώς αυτό!

Οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook και το Instagram, για παράδειγμα, προσφέρουν έναν κόσμο επιλογών στόχευσης. Μπορείτε να στοχεύσετε χρήστες του Facebook βάσει δημογραφικών στοιχείων, ενδιαφερόντων και συμπεριφορών ή μπορείτε ακόμα και να ανεβάσετε τη δική σας λίστα συνδρομητών email. Έτσι μπορείτε να τους στοχεύσετε είτε να βρείτε νέους πελάτες που μοιάζουν με αυτούς (lookalike audience).

ΜΕ ΤΗΝ 24 SOCIAL ΘΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙΤΕ ΝΑ:

ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤAI ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ SOCIAL MEDIA;

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA.

Υπάρχουν σχεδόν 4 δισεκατομμύρια άνθρωποι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυτός ο αριθμός συνεχίζει να αυξάνεται κάθε χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείται η εταιρεία σας, οι πελάτες σας χρησιμοποιούν κοινωνικά μέσα σε καθημερινή βάση. Είναι σημαντικό να τους διατηρείτε αφοσιωμένους και «συνδεδεμένους» με την επωνυμία και τα προϊόντα σας, ώστε να είστε πάντα η πρώτη τους επιλογή. Γιατί να μην τοποθετήσετε την επωνυμία σας μπροστά από το σημείο που κάνουν ήδη scrolling;

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ

Εάν η εταιρεία σας προσφέρει ένα ευεργετικό προϊόν ή υπηρεσία, τότε υπάρχουν άτομα που το αναζητούν. Βεβαιωθείτε ότι έχετε παρουσία στο διαδίκτυο για να τους συναντήσετε στην αναζήτησή τους! Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι υπηρεσίες μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης (SEM) σας βοηθούν να εμφανίζονται πρώτοι στα αποτελέσματα αναζήτησης στο Google. Με τον ίδιο τρόπο, οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Instagram αρχίζουν να έχουν και τις δικές τους διαδικασίες SEO! Για παράδειγμα, μπορείτε τώρα να βελτιστοποιήσετε τον λογαριασμό σας Instagram ώστε να εμφανίζεται με όρους αναζήτησης που σχετίζονται με την επιχείρησή σας (hashtags, ετικέτες τοποθεσίας, αλλά και ερωτήματα που εμφανίζονται στη γραμμή αναζήτησης!). Επιπλέον, εάν κάποιος κάνει κλικ στον ιστότοπό σας από ένα ερώτημα αναζήτησης στο Google ή στο Instagram ή οπουδήποτε αλλού, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να «επαναπροσδιορίσετε» (retargeting) αυτήν την επισκεψιμότητα και να την «επαναφέρετε» ξανά και ξανά στον ιστότοπό σας έως ότου οι χρήστες να γίνουν πελάτες. Γενικά, η υπηρεσία διαχείρισης κοινωνικών μέσων θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να αξιοποιήσει αποτελεσματικά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να δημιουργήσει νέους δυνητικούς πελάτες και πωλήσεις.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Και πρέπει να ακούσετε! Οι πελάτες σας μιλούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καλό θα ήταν να αλληλεπιδράσετε, να συμμετέχετε στη συνομιλία και να απαντήσετε. Είτε η σελίδα σας λαμβάνει άμεσα σχόλια και μηνύματα, είτε υπάρχει μια γενική συνομιλία σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχετε, θέλετε να έχετε τον έλεγχο της συζήτησης. Οι υπηρεσίες διαχείρισης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επικεντρώνονται στην ανάδειξη των θετικών πτυχών του τι έχει να προσφέρει η εταιρεία σας, στην γρήγορη και αποτελεσματική ανταπόκριση σε τυχόν άμεσα μηνύματα που λαμβάνετε (τόσο θετικά όσο και διαφορετικά) και πυροδοτώντας συνομιλία όπου είναι απαραίτητο για να αυξήσετε καλύτερα την αφοσίωσή σας! Όσο περισσότερα σημεία επαφής μπορείτε να δημιουργήσετε με κάποιον στο διαδίκτυο, τόσο πιθανότερο είναι να προωθήσετε την αναγνώριση της επωνυμίας και να τον μετατρέψετε σε πελάτη αργότερα.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Το 77,6% των μικρομεσαίων επιχειρήσεων έχουν δηλώσει ότι χρησιμοποιούν τα κοινωνικά μέσα για την προώθηση των επιχειρήσεων τους. Οι πιθανότητες είναι εάν δεν χρησιμοποιείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για αποτελεσματική προσέγγιση και μετατροπή του κοινού-στόχου σας, ο ανταγωνισμός σας ήδη θα το κάνει. Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και οι νεοσύστατες επιχειρήσεις δεν έχουν χρόνο να διαχειριστούν όλα τα κανάλια κοινωνικών μέσων. Ή, αν το κάνουν, δεν γνωρίζουν πάντα τις καλύτερες στρατηγικές που πρέπει να χρησιμοποιήσουν για να βγουν μπροστά από τον ανταγωνισμό τους. Δεν θέλετε απλώς να “βρίσκεστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης” για να είστε σε αυτό. Θέλετε να εφαρμόσετε μια στρατηγική που να είναι συγκεκριμένη για την επιχείρησή σας! Αυτή είναι η δουλειά της 24 Social. Η εξειδικευμένη ομάδα μας μάρκετινγκ γνωρίζει πώς να κάνει όλα τα «βαριά» για εσάς και να σας προωθήσει μπροστά από τον ανταγωνισμό σας.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η 24 SOCIAL ΓΙΑ ΕΣΑΣ;

Να διαχειριστεί όλες σας τις μάρκετινγκ ανάγκες, όπως την δημιουργία περιεχομένου, την διαφήμιση στα κοινωνικά μέσα και στην παρακολούθηση, την αλληλεπίδραση και την απήχηση στα κοινωνικά μέσα.

Κατανοήστε την Μοναδικότητα της Επιχείρησής σας, το Ιδανικό Κοινό και τον Ανταγωνισμό

Αν και η διαδικασία δημοσίευσης περιεχομένου (posts) είναι απλή για τους περισσότερους, είναι πιο σημαντικό να λάβετε υπόψη τι δημοσιεύετε. Αρχικά, θα χρειαστεί να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να ολοκληρώσουμε έναν αρχικό έλεγχο (audit) της υπάρχουσας διαδικτυακής παρουσίας σας, της επιχείρησής σας στο σύνολό της, των ανταγωνιστών σας και του κοινού-στόχου σας.

Δεν δημιουργούμε περιεχόμενο για τους πελάτες μας χωρίς να κάνουμε πρώτα τη δέουσα έρευνα. Μαθαίνουμε ό, τι μπορούμε για την επιχείρησή σας, τους ανταγωνιστές σας και την αγορά-στόχο σας.

Παρόλο που είμαστε έμπειροι στην εκτέλεση υπηρεσιών ψηφιακού μάρκετινγκ για βιομηχανίες όλων των ειδών, εξακολουθούμε να αφιερώνουμε χρόνο για να κατανοήσουμε την επιχείρησή σας. Αυτοί είναι οι τύποι ερωτήσεων που πραγματικά προσπαθούμε να απαντήσουμε μαζί σας.

Θα σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε ένα σχέδιο μάρκετινγκ και να βρείτε το σωστό κοινό. Εκτός από τα βασικά, όπως η ηλικία, η τοποθεσία κ.λπ.:

  • Τι ωθεί πραγματικά το κοινό-στόχο σας να αναλάβει δράση;
  • Ποιοι στόχοι τους παρακινούν και ποια σημεία πόνου προσπαθούν να λύσουν; Πώς μοιάζουν τα πρότυπα συμπεριφοράς τους στο διαδίκτυο;

Θα εξετάσουμε τι κάνουν οι ανταγωνιστές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δουν εάν υπάρχει κάτι που κάνουν που ταιριάζει καλά με το κοινό σας.

Η κατανόηση του τι ενθαρρύνει τους πιθανούς πελάτες σας να αγοράσουν το προϊόν ή την υπηρεσία σας θα μας βοηθήσει να προσδιορίσουμε τι θα δημοσιεύσουμε στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

Όσο περισσότερα γνωρίζουμε για την επιχείρησή σας, τους ανταγωνιστές σας και τους πιθανούς πελάτες σας, τόσο καλύτερα θα είμαστε σε θέση να χειριστούμε τις κοινωνικές σας πλατφόρμες συνολικά.

Content Creation

Αφού ολοκληρώσουμε μια εκτενή έρευνα και καταρτίσουμε μια στρατηγική που είναι συγκεκριμένη για την επιχείρησή σας, θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε περιεχόμενο για τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων σας.

Το ποσό του περιεχομένου που δημιουργούμε εξαρτάται από το σχέδιο για το οποίο έχετε επιλέξει, αλλά γενικά δημιουργούμε λεκτικό (περιγραφή) και δημιουργικό (εικόνα ή βίντεο) που συνοδεύει αυτό το λεκτικό για κάθε ανάρτηση.

Η παρότρυνση για δράση που συμπεριλαμβάνουμε στο λεκτικό θα διαφέρει ανάλογα με τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων που δημοσιεύετε. Για παράδειγμα, το Instagram δεν επιτρέπει συνδέσμους στο λεκτικό, επομένως συνήθως αναφερόμαστε στον σύνδεσμο στο bio. Το Twitter έχει ένα αυστηρότερο όριο χαρακτήρων από άλλες πλατφόρμες, επομένως προσαρμόζουμε το λεκτικό ανάλογα.

Επιπλέον, εάν μιλάμε για μια πλατφόρμα social media όπως το Instagram, μπορούμε να δημιουργήσουμε επιπλέον λεκτικό για λειτουργίες που είναι συγκεκριμένες για την εφαρμογή, όπως το Instagram Stories.

Όσον αφορά τις εικόνες που δημοσιεύονται με το λεκτικό, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε custom γραφικά, GIF και βίντεο.

Το κύριο σημείο εδώ είναι ότι δημιουργούμε περιεχόμενο, το οποίο βασίζεται συγκεκριμένα στα δεδομένα που βρίσκουμε κατά την έρευνα της επιχείρησής σας.

Χρησιμοποιούμε αυτήν τη γνώση για να δημιουργήσουμε λεκτικά και δημιουργικά που θα προσελκύσουν την προσοχή του κοινού-στόχου σας και θα ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό.

Content Calendar Publishing

Νωρίτερα αναφέραμε ότι η δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι απλή για τους περισσότερους, και αυτό ισχύει! Ωστόσο, μπορεί να γίνει δύσκολο όταν ξεκινάτε ένα προγραμματισμένο μηνιαίο ημερολόγιο δημιουργίας περιεχομένου.

Κανένας ιδιοκτήτης μικρομεσαίας επιχείρησης δεν έχει το χρόνο να δημοσιεύσει με μη αυτόματο τρόπο μια ανάρτηση κοινωνικών μέσων με καλά μελετημένα hashtag σε πολλές πλατφόρμες, πολλές φορές την ημέρα.

Κάτι τέτοιο θα εξαντλήσει τον χρόνο σας. Το καταλαβαίνουμε αυτό! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημοσιεύουμε για λογαριασμό σας.

Δημιουργούμε ημερολόγια περιεχομένου για τους πελάτες μας έναν μήνα νωρίτερα, και στη συνέχεια χρησιμοποιούμε το λογισμικό δημοσίευσης και ανάλυσης για να προγραμματίσουμε το περιεχόμενο ολόκληρου του μήνα σε μία παρουσίαση.

Αυτό μας επιτρέπει να διασφαλίσουμε ότι δεν γίνονται λάθη στις αναρτήσεις και σας εξοικονομεί χρόνο, επιτρέποντάς μας να επικεντρωθούμε σε άλλες πτυχές του μάρκετινγκ σας και επιτρέπει στους ακολούθους των κοινωνικών δικτύων σας να περιμένουν τακτικές δημοσιεύσεις από εσάς.

Social Media Advertising

Αυτό που πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων δεν γνωρίζουν είναι ο κόσμος της διαφήμισης κοινωνικών μέσων. Πίσω από κάθε tweet και ανάρτηση, υπάρχει μια πλατφόρμα διαφήμισης που σας επιτρέπει να τοποθετείτε χρήματα πίσω από το περιεχόμενό σας.

Μπορείτε είτε να “ενισχύσετε” τις υπάρχουσες δημοσιεύσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε να δημιουργήσετε εντελώς νέες διαφημίσεις κοινωνικών μέσων για προβολή.

Όπως και να έχει, η διαφήμιση κοινωνικών μέσων σας επιτρέπει ουσιαστικά να τοποθετήσετε το περιεχόμενο, την επωνυμία και τον ιστότοπό σας μπροστά σε περισσότερα άτομα στο κοινό-στόχο σας, πιο γρήγορα.

Ανάλογα με τους επιχειρηματικούς σας στόχους και τους στόχους κοινωνικών μέσων, υπάρχουν διάφοροι τύποι διαφημιστικών καμπανιών που μπορούμε να προτείνουμε. Διαφέρουν ανάλογα με τον στόχο.

Αν θέλετε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, τις άμεσες πωλήσεις στον ιστότοπό σας, τις μετατροπές δυνητικών πελατών στον ιστότοπό σας ή απλώς να αυξήσετε τους οπαδούς των κοινωνικών μέσων και την αφοσίωσή σας, οι διαφημίσεις κοινωνικών μέσων μπορούν να σας βοηθήσουν να τα πετύχετε όλα αυτά.

Οι ειδικοί διαφημίσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι έμπειροι και ικανοί να εκτελέσουν οποιαδήποτε διαφημιστική καμπάνια χρειάζεστε ή που θεωρούμε ότι ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή σας.

Ο λόγος που πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων δεν είναι πολύ εξοικειωμένοι με τη διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι επειδή απαιτεί κάποιες τεχνικές γνώσεις για τη ρύθμιση όλων αυτών.

Για να παρακολουθείτε πόσες πωλήσεις και μετατροπές λαμβάνετε από τις προσπάθειές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πρέπει να ρυθμίσουμε τα pixel παρακολούθησης που συνδέουν τους λογαριασμούς διαφήμισης με τον ιστότοπό σας.

Αυτό είναι που βοηθάει τους ειδικούς του ψηφιακού μάρκετινγκ που το κάνουν αυτό κάθε μέρα. Μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι οι διαφημιστικές σας καμπάνιες έχουν δημιουργηθεί στρατηγικά από την ιδέα έως την εκτέλεση.

Social Media Monitoring

Το διαδικτυακό τοπίο αλλάζει κάθε λεπτό κάθε μέρα και αυτό περιλαμβάνει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το “διαδίκτυο” αποτελείται από πραγματικούς ανθρώπους των οποίων οι απόψεις και οι αγοραστικές συμπεριφορές αλλάζουν συνεχώς και επηρεάζονται.

Γι ‘αυτό συμπεριλαμβάνουμε την παρακολούθηση κοινωνικών μέσων με τις υπηρεσίες κοινωνικών μέσων.

Είτε εγγραφείτε για τις υπηρεσίες διαχείρισης κοινωνικών μέσων, τις υπηρεσίες διαφήμισης κοινωνικών μέσων ή και τα δύο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η ομάδα μας θα παρακολουθεί τις προσπάθειές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για εσάς καθημερινά.

Τι σχόλια και μηνύματα λαμβάνετε από τους οπαδούς σας; Πόσο καλά ανταποκρίνονται οι χρήστες στις διαφημίσεις σας; Τι λειτουργεί καλά για τα κοινωνικά σας δίκτυα και τι όχι;

Η ομάδα μας παρακολουθεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να βεβαιωθείτε ότι όλοι οι ακόλουθοί σας αποκρίνονται για λογαριασμό της επιχείρησής σας, καθώς και για να αναζητήσουν τυχόν ευκαιρίες για τη βελτίωση της στρατηγικής σας για τα κοινωνικά μέσα.

ΤΙ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ FULL-SERVICE ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ SOCIAL MEDIA ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΛΑ AGENCIES;

Μιλήσαμε αρκετά για τη διαχείριση των κοινωνικών μέσων και όλα όσα συνεπάγονται οι υπηρεσίες μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων δικτύωσης, αλλά τι σημαίνει πραγματικά να είμαστε μια εταιρεία διαδικτυακού μάρκετινγκ πλήρους υπηρεσίας;

Νωρίτερα, αναφέραμε τις διάφορες υπηρεσίες που παρέχουμε. Ενώ η διαφήμιση κοινωνικών μέσων, η διαχείριση κοινωνικών μέσων, το SEM , το SEO και ούτω καθεξής μπορεί να είναι ξεχωριστές υπηρεσίες, λειτουργούν καλύτερα όταν οργανώνονται μαζί ως μέρος μιας γενικής στρατηγικής.

Και αυτό είναι το πλεονέκτημα της εκτέλεσης όλων των προσπαθειών μάρκετινγκ σε μία στέγη! Όταν επεκτείνετε τις προσπάθειές σας μάρκετινγκ σε πολλές εταιρείες, έχοντας μια εταιρεία μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων να χειριστεί τα κοινωνικά σας μέσα ενώ μια άλλη εταιρεία χειρίζεται το SEO σας και ούτω καθεξής, αφήνει περιθώρια για εσφαλμένη επικοινωνία και χαμένες ευκαιρίες βελτιστοποίησης.

Όμως, έχοντας όλες τις προσπάθειές σας στο ψηφιακό μάρκετινγκ εντός της ίδιας εταιρείας ψηφιακού μάρκετινγκ, επιτρέπεται η συνέργεια, οι βέλτιστες προσπάθειες σε κάθε τομέα, η ρευστή επικοινωνία και, το σημαντικότερο, τα μέγιστα αποτελέσματα.

Το 24 Social ιδρύθηκε για το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων (εξάλλου γι’ αυτό είναι που μας γνωρίζουν καλύτερα), αλλά η αλήθεια είναι ότι απασχολούμε εμπειρογνώμονες σε πολλές υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ.

Με λίγα λόγια, η ύπαρξη μιας εταιρείας ψηφιακού μάρκετινγκ πλήρους εξυπηρέτησης σημαίνει απλώς ότι χειριζόμαστε όλες τις ανάγκες μάρκετινγκ σε ένα μέρος συσκευασμένο σε μία προσιτή τιμή, προσφέροντάς σας ηρεμία, περισσότερο χρόνο στα χέρια σας και τα αποτελέσματα που αναζητάτε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Τα πεδία με το σύμβολο * είναι υποχρεωτικά για να μπορέσουμε να σας απαντήσουμε. Κανένα προσωπικό δεδομένο δεν μοιράζεται ή χρησιμοποιείται από τρίτους.

Τηλέφωνο

210 4405905

Διεύθυνση

Τηλεφάνους 12 , Αθήνα